sunnuntai 29. lokakuuta 2017

MUKANA TAAS

Hei vaan ja kivaa syksyä kaikille!

Niinkuin jo Instagramin puolella totesin, niin luultavasti päivittelen tänä vuonna enemmän sillä puolella kuulumisia ja tunnelmia. Olen kuitenkin seurannut sitä, kun joulublogit yksi kerrallaan heräilivät tähän syksyyn, ja haluan taas mukaan hauskanpitoon!

Aivan kuten viime vuonnakin, olen onnistunut kasaamaan koko vuoden kiireet juuri marras- ja joulukuulle, joten kirjoittelu voi kuitenkin jäädä vähemmälle. Edessä on vielä rutkasti opintoja ja harjoittelua, mutta onneksi yliopistolla aloitellaan joululoma jo marraskuussa. Marraskuun aikana saan myös rakkaani (uuteen) kotiin maailmalta ja juhlistamme sitä lähtemällä kaupunkilomalle Lontooseen! Muutto ja reissaaminen stressaavat kummasti, vaikka mieleisiä juttuja ovatkin ja molempia odotan kovasti. Toivottavasti pääsen kuitenkin teille kertomaan ja näyttämään, miten rakennan meidän joulun ensimmäiseen yhteiseen kotiin ja millaista on jouluisessa Lontoossa.

Tervetuloa jälleen mukaan ja toivotaan, että tänä vuonna aikani riittää bloggaamiseen paljon edellistä paremmin! Oikein ihanaa joulunodotusta kaikille, toivottavasti teillä oli mukava viikonloppu ja varmasti monilla sitä vietettiin halloween-tunnelmissa. Meillä juhlitaan halloweenia taas perinteisesti opiskelijaporukalla ensi viikonloppuna, ja sen jälkeen on aika kohdistaa katseet joulua kohti!

-Ani H


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti