maanantai 14. marraskuuta 2016

MARRASKUUN KIIREITÄ

Tervehdys!

Täällä ollaan edelleen ihan koulukiireiden keskellä, viimeisiä rutistuksia ennen joululoman alkamista. Minulla loma alkaakin jo heti joulukuun alusta, mutta suunnittelin käyttäväni joulukuun vielä kirjatenttien parissa, vaikka se ei ehkä ihan sitä jouluisinta puuhaa olekaan! :p

Viikonlopuksi matkustin taas kotipaikkakunnalle viettämään isänpäiväviikonloppua sukulaisten ja poikaystävän kanssa. Tunnelma on kieltämättä ollut kovin jouluinen, kun maisema on luminen ja pakkanenkin laski niin, että ollaan päästy vähän ulkoilemaankin. Ei se vieläkään sitä lempipuuhaa ole, mutta pikku pakkasessa tehty kävelylenkki piristää! Tehtiin siskontyttöjen kanssa ekat piparit ja kuunneltiin joululauluja, ja saatiinkin muutama söpö isälle aamupalatarjottimellekin.


 Pyörähdettiin lauantaina nopeasti minun entisellä työpaikalla Askossa, ja nappasin samalla ihan parit tunnelmakuvat Askon joulumallistosta. Tykkäsin tosi kovasti ihanista printeistä ja hohtavasta hopeasta, jota ilmeni niin tekstiileissä kuin muissakin sisustustavaroissa. Lisäksi rakastuin uusiin lampaantaljoihin, niitä oli vielä useammassa värissä kuin aikaisempina vuosina. Materiaalit olivat todella pehmeitä ja lämpimiä, ja niillä saa varmasti kotoisuutta kaikenlaisiin sisustuksiin! Kannattaakin käydä pikimmiten kurkkaamassa, sillä tällä hetkellä tarjouksessa näytti olevan ainakin koristetyynyt ja torkkupeitot.
Nyt matkustan taas pariksi päiväksi kotiin, sillä luennot ja opiskelijariennot kutsuvat. Jos koulupäiviltäni ehdin, suunnitelmissa olisi vähän kiertää kaupunkia ja suunnitella pienen budjetin lahjaideoihin keskittyvää postausta! Opiskelijan tulot kun eivät päätä huimaa, joutuu joulunkin budjetoimaan melkko tarkasti. Innolla siis lähden kiertelemään kauppoja ja pidän sitten teidätkin ajan tasalla :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille ja nauttikaa näistä lumisista keleistä, meille ainakin on luvattu seuraavaksi pariksi viikoksi räntää!

-Ani H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti