sunnuntai 6. marraskuuta 2016

KÄVELYLENKKI JA KYNTTILÖITÄ

Heippa taas!

Olen viettänyt opiskeluntäyteistä viikkoa, ja tehtävät ei kyllä tekemällä lopu. Sen sijaan, että olisin vääntänyt koko viikonlopun tuntisuunnitelmien ja lukupäiväkirjojen parissa, päätin ottaa ihan rennosti ja nauttia täysillä pyhäinpäivän halloween-juhlista.

Juhlat oli jälleen kerran ihan mahtavat, järjestäjäporukka panostaa kyllä ihan täysillä koristeluun ja fiilikseen. Oma asuni, kreikkalainen jumalatar, onnistui tosi hyvin ja oli ihana nähdä, että muutkin olivat pukeutuneet ihan viimesen päälle! Tämä aamu olikin sitten luonnollisesti erittäin rento, ja kipusin sängystä ylös vasta puolen päivän jälkeen. :DOlo oli arvatenkin vähän uninen, joten päätin pienen freesautumisen jälkeen pukea sata kerrosta vaatteita päälle ja lähteä pienelle lenkille. En ole mitenkään erityinen talven ja lumen ystävä, enkä etenkään talviulkoilun, joten tämä ihmeellinen mielihalu hämmensi itseäkin. Tarkoitus oli pyörähtää vielä Carlsonilla perehtymässä paremmin joulujuttuihin, mutta se olikin tänään kiinni. Pienen happihypyn jälkeen onkin jo reippaampi fiilis, eikä ihan koko päivä mennyt pelkästään sängyn pohjalla. Saan siellä muuten helposti aikaa kulumaan, sillä olen jo pitkään seikkaillut Youtuben syövereissä, ja nyt katselen jouluisia videoblogeja viime vuosilta ja odottelen, kun tämän vuoden jouluttelu alkaa. Etenkin amerikkalaisten vloggaajien videoista välittyy se ihana suuren maailman jouluhype. :)


Kotiin palattuani teki mieli laitella kynttilöitä palamaan, niillä kun saa lämpöistä tunnelmaa pieneen yksiöönkin. Olen hankkinut tässä syksyn aikana pari ihanaa kynttiläjuttua, ja ajattelinkin esitellä niitä lemppareita täällä blogin puolella.

Nämä ihanat kynttilänjalat esittelinkin jo aiemmin, ja tällä hetkellä ne löytyvät pienen, kirppikseltä löytyneen tarjottimen päältä pienen Ikean lasituikun kanssa. Tähän olisi tarkoitus vielä ripotella muutama hopeinen ja lasinen kristalli.

Takana näkyvä kynttilänjalka on myös kirppislöytö, joka on vähän etsinyt paikkaa täällä. Etummainen tuoksukynttilä löytyi Sokokselta alennuslapun kera, ja koska se on valtavan söpö ja vaniljantuoksuinen, en voinut mitenkään olla ostamatta sitä. Rakastan vaniljan tuoksua, ja tämä syrjäytti aiemmat lempparituoksukynttilät Ikealta.

Vasemmalla maailman ihanin kynttelikkö, jonka kotiutin jo alkusyksystä Askosta. Mieli teki jo silloin ostaa se suurempi, lattiamallinen kynttelikkö, mutta neliöt on meillä melko vähässä, ja tämä on kyllä katseenvangitsija lipaston päälläkin. Käy vielä melko nätisti tuon tarjottimen kanssa, joten voi olla, että nämä pysyykin tässä asetelmassa jouluun asti.

Tämä tarttui matkaan tosi edullisesti Carlsonilta, kun käytiin isosiskon kanssa pyörähtämässä. Ensin suunnittelin laittavani näyttävän lyhdyn parvekkeelle, mutta tulin siiihen tulokseen, että se ilahduttaa enemmän täällä sisällä, kun en itse parvekkeella käy talvisin muuten, kuin sytyttämässä kynttilät ja tuulettamassa petivaatteet. Lyhty on ihan tosi kaunis, pitää muistaa hankkia sinne vähän isompi kynttilä sisään. Lampaantaljan vieressä se näyttää vielä tunnelmallisemmalta, jotenkin niin perinteiseltä mutta tosi omannäköiseltä!


Miten teidän viikonloppu sujui? Useimmat taitavat viettää pyhäinpäivää rauhoittuen ja tunnelmoiden, mitä itsekin olisin toivonut, mutta juhlat osuivat juuri tälle viikonlopulle. Tänä iltana aionkin nauttia näistä kynttilöistä, ENSIMMÄISESTÄ GLÖGISTÄ ja ehkä voisi jopa katsoa ensimmäisen joululeffan! Ensi viikolla on taas tiukka rutistus koulussa, joten pieni hengähdys tekee hyvää.

                                                          -Ani H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti