torstai 27. lokakuuta 2016

TERVETULOA UUTEEN BLOGIIN

Tervehdys kaikille!

Olen seuraillut joulublogeja jo useamman vuoden, ja innokkaana odotellut jo elo-syyskuun vaihteessa niiden heräilyä. Tänä vuonna joulutunnelma pyrkii päälle sellaisella ryminällä, etten malta enää olla jakamatta sitä ja fiilistelenkin sitä tästä eteenpäin täällä ihkauuden joulublogini parissa!

Nimeni on Ani ja olen toisen vuoden opo-opiskelija. Olen koko ikäni asunut Itä-Suomessa, enkä ole viettänyt jouluakaan muualla. Pienestä pitäen joulu on ollut lähellä sydäntä, ja kahden isosiskoni kanssa olemme edelleen vannoutuneita jouluihmisiä. Vietämme aina joulua perheen kesken, mikä on itselleni ehkä se tärkein jouluperinne.

Tämän vuoden joulutunnelmointi on siinä vaiheessa, että olen salaa kuunnellut muutamia joululauluja viime joulun soittolistalta, maistellut muutamaa joulusuklaata ja kierrellyt kaupoissa suunnitellen tämän vuoden jouluteemaa. Kauppoihin on ilmestynyt jo joululimpparit ja glögitkin, mutta tähän mennessä olen pystynyt pysymään päätöksessäni, että niitä sitten halloweenjuhlien jälkeen!

Pyrin muokkailemaan blogin nopeasti mieleiseksi, jotta pääsen sitten tänne tunnelmoimaan lähestyvää joulua! Nyt kuitenkin opiskelijaelämä kutsuu, ja on joulufiiliksestä huolimatta valmistauduttava tenttiin lähtöön.

Tervetuloa seuraamaan joulublogiani!

-Ani H

2 kommenttia:

 1. Mukava saada uusi joulublogi luettavaksi.
  Eikun tervetuloa mukaan joulubloggaamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taiga! Innolla lähden mukaan, kun ei tällaisena jouluhöperönä meinaa enää housuissaan pysyä ja pakko jakaa fiiliksiä muiden jouluihmisten kanssa! :p

   Poista