perjantai 28. lokakuuta 2016

KURKISTUS SOKOKSEN JOULUUN

Moikka!

Tentti on nyt selätetty ja päätin lähteä viikonlopuksi kotikotiin. Vaikka olenkin melkoinen kotihiiri, olin viettänyt lähes koko viikon kotona pientä Ikea-reissua lukuunottamatta, joten pieni reissu tekee varmasti hyvää.

Junassa kamppailin lukupäiväkirjan ja Pinterestin välillä, on se vaan vähän petollista tähän aikaan vuodesta tehdä kouluhommia läppärillä! Linkkasinkin tuohon blogin reunaan tämän vuoden Pinterest-boardini, käykäähän ihmeessä kurkkaamassa, mikä minua inspiroi! Huomaan tykkäileväni nyt melko vastakkaisista tyyleistä - aika pelkistetystä skandinaavisesta tyylistä, jossa päävärit ovat valkoinen, musta, harmaa ja vihreä, sekä sitten glitterintäyteisestä winter wonderland-vivahteisesta tyylistä. Mitenköhän onnistuisin yhdistämään nämä molemmat omassa pienessä yksiössäni...

Perille päästyäni piipahdin Sokoksella kurkkaamassa, millainen jouluvalikoima siellä on jo esillä. Löysinkin monia ihania juttuja, ja ilahduin valikoiman määrästä jo näin lokakuun puolella. Esillä oli hyvin perinteistä tontunpunaista, paljon lasia sekä kauniita, maanläheisiä värejä. Kultainen ja hopeinen oli myös kivasti edustettuina, bongasin muunmuassa ihania pieniä ja suht edullisiakin joulupalloja molemmissa väreissä, enkä osannut päättää niiden väliltä joten joudun (lue: pääsen) vielä palaamaan niitäkin hypistelemään. Valikoimaa tulee varmasti lisää lähempänä joulua, joten eiköhän näitä reissuja tule kuitenkin vielä useita! Nappasin pari kuvaa nopeasti puhelimella siitä, mitä meidän pieni tavaratalo tarjoaa tänä vuonna.Tässä katsaus Pentikin osastolta, löytyi jotain pientä niin perinteisestä että modernista tykkääville. Itse ihastuin noihin lasisiin palloihin ja monikäyttöiseen kranssiin.Sitten muutamia mieleisiä yksityiskohtia. Unisieppari oli jotenkin lumoava, vaikka ei niin jouluinen ehkä olekaan. Tosi kiva lahjaidea! Nuo alimmaiset koristeet taas kiehtoisi laittaa jonkinlaiseen isoon oksaan roikkumaan, täytyypä etsiä joku kiva DIY-ohje Pinterestistä. :p

Viimeisimpänä yksityiskohtana nämä i-ha-nat kynttilänjalat. Viimeistään tässä vaiheessa olin ihan myyty, ihailin jo Ikeassa niitä vastaavan tyyppisiä hopeisia, mutta mietin, että sitooko se hopea sitten liikaa koko värimaailmaa. Nämä lasiset on jopa kauniimmat kuin ne, ja ehkä sitten värinsä puolesta vähän helpommat ja sopii täydellisesti moneen juhlaan ja vuodenaikaan. Näitä nappasin sitten ostokiellosta huolimatta pienimmän ja keskikikokoisen, ja suurin jäi vielä kauppaan odottamaan. Etsin sitten kotona näille parhaan paikan ja esittelen sitten teille! Suunnitelmissa olisi ostaa näiden kaveriksi vielä kannellinen lasiastia, jonka täytän polka-karkeilla tai karkkitikuilla!

Nyt, kun kauan kammottu tentti on takana, ja olen suht reippaasti saanut vielä kouluhommiakin aikaiseksi, aion nyt tämän illan nauttia pitkästä aikaa saunan lämmöstä ja joulusuklaasta ja uppoutua blogi- ja vlogimaailmaan. 

Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille ja vinkatkaa ihmeessä, missä olette nähneet tämän joulun parhaat jouluosastot! Joulushoppailu on ehdottomasti yksi pimenevän syksyn valopilkku! :)

-Ani HEi kommentteja:

Lähetä kommentti